Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

Convenis escolars desbloquejats i reforç Marina Badalona: darrer ple de l’any

En el #plebdn extraordinari d’avui, ara sí, el darrer de l’any, s’ha discutit un important reforç de l’empresa pública que gestiona el Port de Badalona, amb la la incorporació del Departament de Territori en l’accionariat. Badalona té a la zona del Gorg un repte de ciutat, i cal tenir un instrument fort per vetllar l’interés del municipi. Aquí un resum de la meva intervenció en vídeo.

El ple també ha aprovat les addendes que desbloquegen la inversió de 1,5M d’euros d’ajuts per part del Deprtament d’Afers Socials del Govern per a Badalona, dins el contracte programa de serveis socials, molt enfocades a la realitat de la ciutat de la pandèmia, i en especial al #sensellarisme. La regidora Anna Lara ha fet aquesta intervenció al ple.

El tema del ple, però, ha estat l’aprovació per part muncipal dels convenis amb el Departament d’Educació que impliquen la construcció avançada per part de l’Ajuntament de les escoles del Port i Ventós Mir.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General | s'ha etiquetat en , , , , , , per oriol_llado | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent