MARCÚS

(@marcroca)

10 de juliol de 2007
1 comentari

El President del Parlament ha participat al Mem Catosfèric

Acabo d’obrir el correu electrònic i veig que tinc un mail del President del Parlament del Principat. Carai! Primer em penso que és publicitat (institucional), però quan l’obro i el llegeixo: Sorpresa! El President Ernest Benach ha agafat la pilota que li va passar el Saül i ha contestat el Mem Catosfèric que vaig iniciar fa uns dies. [Apunt del bloc d’Ernest Benach] Benach fa una aferrissada defensa del moviment blocaire com a eina de fàcil accés per a participar en la vida política i pública, obert a tothom qui ho vulgui, de forma gratuïta, deixant constància de la gran quantitat i qualitat de blocs que formen la Catosfera. Entre les seves recomanacions -que d’això va el Mem Catosfèric-, us enllaço els vídeos de l’entrevista que Mònica Terribas va fer la setmana passada al lingüista Noam Chomsky (Vídeo 1, Vídeo 2, Vídeo 3 i Vídeo 4).

Hi haurà qui pensarà, "ja podria estar treballant aquest polític", però, què vols que et digui, li he trobat un toc d’humanitat veure com s’implica en un exercici com aquest, en fer xarxa, en mesclar-se "amb el poble pla". M’ha fet il·lusió, no ho puc negar.

Animo a tothom qui vulgui a contestar el Mem Catosfèric i a seguir fent xarxa.

Com a agraïment al President republicà, podeu veure alguns vídeoclips d’un grup del seu poble natal: Reus. [Estan a "vull llegir la resta de l’article"].

markusrv@icab.cat

[Envia?l a La Tafanera]
[Envia?l a
Politi.cat
] [Envia?l
a Remoume.net
]

[RSS d?aquest bloc]

  1. Trobo que és tot un èxit el mem que vares engegar.
    I va molt bé per a conèixer i visitar molts llocs.

    Estigues al cas (i ara això és una mica de broma) que no t’empipin; que a aquests president del Parlament jo diria que ho varen intentar quan va posar-s’hi a donar vida a aquesta institució. Bàsica; i tant! I que penso encara hauria de tenir més pes en les decisions i pràctica polítiques del país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!