29 d'agost de 2019
0 comentaris

AMB MOTIU DE LA DIADA, CANVIEM EL NOM DE LA PLAÇA D’ESPANYA DE BARCELONA.

No se si ja ho ha dit algú, és possible que sí, però crec que aquest any, després de la Diada i atès que l’objectiu és l’independència i l’epicentre serà l’actual plaça d’Espanya, estaria be que l’Ajuntament de Barcelona prengués molt seriosament la decisió de canviar el nom de plaça d’Espanya pel de plaça de l’Independència i estaria al ben mig de la Gran Via  de les Corts Catalanes.

Seria molt maco que enguany, els catalans independentistes convençuts i els que malgrat no son independentistes però defensen el dret a decidir del poble català, omplíssim els trams de la Gran Via de les Corts Catalanes i la futura plaça de l’Independència.

Crec que en aquests moments en que sembla que l’independentisme ha perdut pistonada,  és quan em de deixar de banda els interessos partidistes i els de les entitats independentistes i lluitar tots junts per l’objectiu comú que ens va unir des de fa molts anys, però especialment en les manifestacions de la Diada des del 2012.

Ha quedat ben clar que el govern espanyol, sigui el que sigui, no acceptarà mai un referèndum per a que els catalans puguem decidir si volem o no l’independència de Catalunya. Ja poden donar xifres dient que la majoria dels catalans no volen l’independència, però això no és veritat, perquè si estiguessin tan segurs no tindrien cap inconvenient en autoritzar un referèndum.

Jo crec que ja els hi va be que el moviment independentista duri el màxim possible i faci soroll, primer perquè sempre hi ha el factor desgast com s’està veient en aquests moments, però a més, així poden mantenir el seu missatge de que els independentistes som insolidaris i ells son els defensors de la Pàtria.

Doncs bé, això no pot debilitar l’independentisme, ans al contrari, ens ha de fer més forts i deixar que ells defensin la seva Pàtria i nosaltres, tots junts defensem l’independència de la nostra, i una forma més d’acabar amb el nom d’Espanya a Catalunya, podria ser canviar el nom de l’actual Plaça de Espanya pel de plaça de l’Independència, seria tot un trofeu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!