29 de desembre de 2008
Sense categoria
0 comentaris

En Carod torna anar de rebaixes

Ara i per indicació de`n Montilla, s`accepta la limitació respecte a la possibilitat que el Parlament de Catalunya insti la celebració de referèndums a la llei de consultes que s`està tramitant en el Govern
Carod veste`n per sempre més. Has fet president un Sr. sense cap autoritat moral ni nacional, a un Sr. que el dia després de l`aprovació dùn estatut en el si del Parlament prsentà esmenes per desvirtuar-lo a un Sr. que n creu en els drets històrics de la nostre nacó, a un Sr. que avant posa el PSOE a Catalunya, a un Sr. que gosa usar la figura de`n Macià barroerament ,indecentment com fan tots els espanyols, a un Sr. que vol limità les capacitats del Parament d`una nació, simplement i únicment perquè no hi creu.
Què més ha de fer el PSCOE perquè els auto anomenats independentistes s`alcin d`una vegada i els facin fora de les institucions del país?
Com pot ser President de la Generalitat un paio que frisa per limitar les capacitats del nostre Parlament, per no interferir amb el seu amo del PSOE.
Carod: sent-hoo vergonya del meu govern, sent-ho vergonya de tenir uns polítics on la dimissió nacional a niat amb força, sent-ho vergonya d`Esquerra que juga el mateix joc anti nacional que els PSCOE.
La nostre dissortada pàtria, com deia Espriu, està en mans d`aquells que no hi creuen. RIP.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!