2 de setembre de 2008
Sense categoria
1 comentari

Finançament i Nació

Diu avui La Vanguardia, que sembla que els partits catalans han pactat un import de 3500 M € com a quantitat a negociar amb l`amic de Madrid. Quan ho he sentit se m`han posat els pels de punta un altre cop. Ja hi tornem a ser. Les rebaixes de sempre un altre cop.  La misèria intel·lectual, la indignitat nacional, i el cretinisme dels nostres polítics torna a rebrotar.

Quan la Cambra de Comerç, ens que no destaca precisament per les seves reivindicacions, parla d`un mínim de 3800 M€, i CDC parlava d`uns 5000 M€, ara ho rebaixem a 3500M€.
A més, perquè els lladres de sempre no es molestin i ens tornin a titllar d`insolidaris, els hi donarem facilitats de pagament,com el Corté Inglés, basades en3 comodíssims terminis, sense interessos.
Hi ha algúque entengui a què estan jugant aquesta gent? Estan jugant amb els nostres fills, amb el seu futur, amb els seus estudis, la seva sanitat, el seu desenvolupament. I també estant jugant amb la nostre nació, com a moneda de canvi pels seus inconfessables interessos.
Posant un llistó ben baix tots hi guanyen, menys la nostre nació.
El PSC treurà pit per haver aconseguit unes engrunes lluitant aferrissadament contra les inèrcies centralistes.
CiU vendrà aquesta engrunes com si hagués descobert el ” Dorado”.
ERC s`afanyarà a no quedar despenjada, no fos cas, que perillés la menjadora dels seus mísers dirigents.
ICV: a les ordres de Montilla com sempre.

Tots plegats, plens de joia i satisfacció del deure complert amb el seus interessos, inflaran el pit i entonaran aquella antiga canço de l`escola que deia: “Que buenas són las hermanas Ursulinas, que buenas són……..”

I la nació? I la seva gent? Simplement noses i estorbs en el seu camí indigne.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!