Dr.Cat, l'esgarrapador

L'actualitat anticolonial

23 de novembre de 2006
Sense categoria
0 comentaris

ELS LLIGAIRES AL RÀNQUING WEBBISTIC CATALÀ

Els de la Lliga Anticolonial, aquests bons nois de la màscara inspirats en mi i la meva obra (exageren una mica, tot s’ha de dir), apareixen a Catalexa. Un tinglad que han montat uns altres fanàtics del ciberespai català, el racocatalà, amb més audiència que molts webs hípersubvencionats. La LA apareix a la posició 239 amb més de 5 milions de visites des de la fundació l’any 2001 i pujant!. Pel rotllo que porten i pel burrisme que corre pel món (sobretot en els cotxes i dins d’ells), han superat a molts ciberfatxendes molt ben untats. Vegeu-ho …

A la posició top hi ha els que es lleven més d’hora que els lligaires i no mandregen tant. Vilaweb, E-notícies, el grup Enciclopèdia Catalana, el Racó catala, l’Avui, Bloccat, Softcatala i Patata Brava. És normal. Me’n felicito i animo a que segueixin donant la cibertabarra. Ara el que ja no és tant comprensible és que webs amanides amb molts doblers d’arques públiques apareguin per dessota de la ignorada pàgina dels meus deixebles. És el cas de Dossier Econòmic, el web de la subvencionada revista d’economia o Ciutadans pel Canvi, el pseudo-partit de grimpaires sense carnet del partidu, ja força desfassats en el nom. Després hi ha webs que s’han dormit als llorers, com Pangea, un dels primers portals alternatius de la xarxa i el web de Sopa de Cabra. En Gerard Quintana deu estar cantant pavanes a Eivissa. Ben fet, home!

Com heu vist no he botat cap web d’aquestes que tenen la Lliga Anticolonial a sobre per raons òbvies de poca professionalitat i descortesia, molt característiques en mi. I el perquè de la foto d’en Leb? Em cau bé. És un manta amb molts fans. Les seves trobades superen les de la cerimònia dels òscars de Còlivut, que es celebren a tocar a tocar. Algun dia l’Aplec de la Font del Gat serà igual.

Anticolonialment,

Cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!