ENS CAL UNA GENERALITAT FORTA PER TENIR UNA CATALUNYA FORTA.

No podem perdre la Generalitat de Catalunya, ni tolerar que els partits que n´ostenten el seu govern facin la tàctica d’ anar provocant que la vagin buidant de competències per poguer dir que es com una Diputació Provincial.
La Generalitat de Catalunya es la nostra institutció genuïna i secular, nascuda al Principat de Catalunya fa mes de 650 anys, el que cal fer és potenciar-la i recolzar-la de totes les maneres possible, sense una autonomia potent, en el mon contemporani, és impossible anar més enllà.
El 17 d’ agost del 17 és va veure, com amb una autonomia potent, erem a un pas de la sobirania. Ara amb totes aquestes politiques destructives hi som a  quilòmetres.
Ara enlloc d’ estar discutint el nostre estatus a Brussel·les estem discutint-nos amb un mosso de la Brimo, enlloc d’ estar discutint amb el govern espanyol perque derogui la llei mordassa o modifiqui el codi penal hem de suportar com s’ apliquen aquestes lleis a desenes de joves catalans als que els hi destrossaran la vida o com a minim estroncaran el seu projecte de vida personal un grapat d’ anys. A part dels que han estat a punt de morir o han perdut un ull per sempre.
En Puigdemont ja va estavellar la nau de la Generalitat contra les roques i la va abandonar, el seu camàlic en Torra va fent el mateix i cada cop va posant més en risc la Generalitat i el mateix Parlament, mossegant l’ ham que li posen els autoanomenats ”consttucionalistes”, que és el que precisament volen : Que la Generalitat desaparegui, Que el Parlament desaparegui, Que l’ Estatut d’Autonomia de Catalunya, tot i censurat per TC, és derogui. I això no podem permetre que passi ni gensmenys a causa de polítiques nefastes que fan o  que puguin fer els partits dits independentistes
Cal que en Puigdemont i el seu camàlic en Torra convoquin eleccions i ja ho decidirem els catalans què cal fer o no cal amb la Generalitat de Catalunya. Perque a la Generalitat de Catalunya la majoria de catalans se l’ estimen i la senten seva i per tant amb les eleccions veurem si la  ideia d’ una part de l’ independentisme  de destruir la Generalitat perque surti la República els hi agrada als electors o no, o si prefereixen  metòdes i politiques  menys destructives pels ciutadans de Catalunya i per les seves institucions seculars, que consisteixin en potenciar la Generalitat al màxim i fer el pas a la sobirania amb la Generalitat i no contra la Generalitat.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *