Què és la rella?

Tal com diu el seu nom i els seus cognoms -la rella. La revista del Lluçanès-, la rella és una revista de la comarca del Lluçanès que surt cada 15 dies, gratuïta, i que intenta informar d’allò que passa a la comarca, d’allò que li passa a la gent de la comarca, d’allò que fa la gent, les entitats i les institucions de la comarca i d’allò que afecta a aquest conglomerat de pobles, terres i persones que conformem el Lluçanès.
la rella és, actualment, l’únic mitjà de comunicació periòdic en suport paper que abasta el conjunt del territori i ha vingut a heretar el llegat periodístic d’altres experiències -en parlarem en altres ocasions amb més detall- hagudes al Lluçanès anteriorment com l’Estel o l’Espurna, ja desaparegudes.

la rella compta amb la col·laboració de més de 80 establiments del Lluçanès, repartits entre 17 nuclis de població -corresponents als 13 municipis de què consta actualment el Lluçanès- on es pot trobar la revista, cada divendres altern, de manera que ningú pugui quedar-se sense saber què passa al seu poble o al conjunt de la comarca.
Només per anar fent-nos la idea de la seva difusió, cal constatar el fet que el Lluçanès té, avui, una població aproximada de 8.400 habitants, i la rella té un tiratge ade 3.300 exemplars, dels quals 3.150 es reparteixen entre aquests punts de distribució cada quinzena.
Així doncs, la rella és una eina de comunicació que arriba a gairebé totes les cases de la comarca i que intenta servir per ajudar a aglutinar aquest espai que anomenem el Lluçanès.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *