Al número 34 de la plaça de Fòrum de Tarragona hi ha, obert des de l’any 2006, l’establiment anomenat Taller de Cuina, (www.tallerdecuina.cat) que té la particularitat de ser escola i restaurant alhora, comandat als fogons per Huiman mentre que Òscar s’encarrega del menjador. La seva especialitat és la cuina de mercat, temporada i proximitat. El local és petit i acollidor, a dos nivells i amb una terrassa ben parada, la decoració és austera i elegant, les taules ben separades les unes de les altres.
Avui hi hem anat a raure una colla de juristes llepafils per tal de fer-la petar amb un bon àpat els que encara hem de treballar en temps de vacances tot gaudint de la bona taula i la conversa amical. A mesura que hem anat arribant ens hem afegit a l’aperitiu acompanyat de la Rosita ben fresca, la cervesa artesana d’alta fermentació elaborada a Alcover.
Un cop entrats en matèria a la carta hi hem trobat plats ben elaborats i ben presentats com l’arròs al forn amb guatlles, gambes i bolets, la tarrina de cua de bou amanida amb encurtits, l’escabetx de ventresca de tonyina amb crema de xirivia, el tartar amb tomàquet amb gamba blanca i all amb olivada o els canelons d’ànec amb salsa de xampinyons. Els plats són ben presentats i abundants, i el tracte amb la clientela és acurat i amable.
Els vins, de la terra evidentment, essent els promocionats aqueixa setmana el Casa Mariol i el Som Dinou, ambdós de la Terra Alta. El vi dolç fresquet acompanyava molt bé el pa de pessic d’avellanes a l’hora dels postres, i dels adéus.
Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!