Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

6 d'agost de 2014
0 comentaris

Taller de cuina, a Tarragona

Al número 34 de la plaça de Fòrum de Tarragona hi ha, obert des de l’any 2006, l’establiment anomenat Taller de Cuina, (www.tallerdecuina.cat)  que té la particularitat de ser escola i restaurant alhora, comandat als fogons per Huiman mentre que Òscar s’encarrega del menjador. La seva especialitat és la cuina de mercat, temporada i proximitat. El local és petit i acollidor, a dos nivells i amb una terrassa ben parada, la decoració és austera i elegant, les taules ben separades les unes de les altres.

Avui hi hem anat a raure una colla de juristes llepafils per tal de fer-la petar amb un bon  àpat els que encara hem de treballar en temps de vacances tot gaudint de la bona taula i la conversa amical. A mesura que hem anat arribant ens hem afegit a l’aperitiu acompanyat de la Rosita ben fresca, la cervesa artesana d’alta fermentació elaborada a Alcover.

Un cop entrats en matèria a la carta hi hem trobat plats ben elaborats i ben presentats com l’arròs al forn amb guatlles, gambes i bolets, la tarrina de cua de bou amanida amb encurtits, l’escabetx de ventresca de tonyina amb crema de xirivia, el tartar amb tomàquet amb gamba blanca i all amb olivada o els canelons d’ànec amb salsa de xampinyons. Els plats són ben presentats i abundants, i el tracte amb la clientela és acurat i amable.

Els vins, de la terra evidentment, essent els promocionats aqueixa setmana el Casa Mariol i el Som Dinou, ambdós de la Terra Alta. El vi dolç fresquet acompanyava molt bé el pa de pessic d’avellanes a l’hora dels postres, i dels adéus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!