Al cor de la part alta de la ciutat, a la cantonada dels carrers de la Mercè i Talavera, hi ha el restaurant Sadoll, situat en un indret tranquil que convida a la bona teca i la plàcida sobretaula.
Hi he anat a raure amb uns companys de la URV (el rectorat és ben a prop) que hi fan parada i fonda sovint. L’ambientació modernista predisposa a la conversa amena i distesa més enllà dels problemes quotidians i més si és entre companys ben retrobats després d’un cert temps de desconnexió. El tracte del personal de la casa és amable i acollidor.
La carta és variada i original: els caragols saltats amb sal i pebre amb allioli, la pasta fresca amb pesto d’alfàbrega amb avellanes i parmesà, els canelons cruixents de salmó amb verduretes i salsa teriyaki, el pollastre farcit d’espinacs i bolets, el garrí confitat i desossat amb mel i gengibre, entre d’altres plats saborosos i ben presentats. Tot acompanyat amb bon vins de la terra: a triar entre Montsant, Priorat, Terra Alta o la Conca de Barberà.