Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

4 de novembre de 2013
0 comentaris

Antull, a Reus

Antull, restaurant lounge al carrer Santa Anna de Reus, un petit local amb una gran cuina que alterna gustosament plats tradicionals amb nous components.

 

Els dilluns no són els dies més adequats per a les troballes gastronòmiques però la realitat demostra que avui, després d’un llarg cap de setmana, hom pot assaborir, per exemple, núvols de bacallà i lluç amb xampinyons al punt entre altres àpats innovadors. L’Antull sobta per la seva il·luminació tènue i unes dimensions que el fan acollidor, amb la originalitat d’un cup incorporat a la sala transformat en una mena de reservat separat de les altres taules per una reixa entreoberta.

La carta és variada i farcida de recomanacions suggerents a base d’ingredients tradicionals afaiçonats de modernitat culinària. Detalls com la pell de pataca cruixent com a aperetiu de la casa acompanyant les arbequines són tota una declaració de principis. Els vins de la terra acompanyen les viandes i el peix  amb una presentació sòbria i un  tracte mesurat que facilita la conversa de sobretaula. I tot plegat a bon preu.

Post Scriptum, 28 de desembre del 2017.

L’Antull ha tancat portes enguany però els germans que en són els propietaris han reagrupat forces una mica més avall al mateix carrer de Santa Anna en un altre establiment de vinacoteca i cuina denominat DO (l’acrònim de Denominació d’Origen), especialitzat en els vins del país i d’arreu i en la cuina nostrada de qualitat. Tot plegat en un ambient acollidor, ben enfustat i il·luminat, procliu a la conversa amena de sobretaula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!