De la Fonda Oliva n’he parlat altres cops, sempre en termes elogiosos. Avui hi he tingut ocasió de tornar a tastar els plats de la cuina tradicional catalana que tant m’agraden.
En un ambient acollidor, les mestresses de la casa van servint el bacallà a la llauna o el pollastre rostit amb prunes, acompanyats de bon vi de la terra. Tot predisposa a la conversa de sobretaula agradable amb els amics bagencs com el Jaume i el Robert, patriotes de pedra picada que ens fan d’amfitrions a la colla d’amics que hi hem fet cap. La conversa, com no podia ésser d’altra manera, se centra a donar-li voltes al moment polític de Catalunya, del progrés de la causa independentista i de la necessitat de trobar eines i estratègies renovades que la facin possible.
Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!
Vergonyós , ens han timat . Hem fet escudella i Troç de bacallà , vuit persones ( dues dos menors) i vi carinyena : 216€. El pitjor el servei de la mestressa, tracte força esquerp fins l hora de pagar . No podrem tornar, que trist !