Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

17 de juliol de 2010
1 comentari

Fonda Oliva, a Callús

De la Fonda Oliva n’he parlat altres cops, sempre en termes elogiosos. Avui hi he tingut ocasió de tornar a tastar els plats de la cuina tradicional catalana que tant m’agraden.

En un ambient acollidor, les mestresses de la casa van servint el bacallà a la llauna o el pollastre rostit amb prunes, acompanyats de bon vi de la terra. Tot predisposa a la conversa de sobretaula agradable amb els amics bagencs com el Jaume i el Robert, patriotes de pedra picada que ens fan d’amfitrions a la colla d’amics que hi hem fet cap. La conversa, com no podia ésser d’altra manera, se centra a donar-li voltes al moment polític de Catalunya, del progrés de la causa independentista i de la necessitat de trobar eines i estratègies renovades que la facin possible. 

  1. Vergonyós , ens han timat . Hem fet escudella i Troç de bacallà , vuit persones ( dues dos menors) i vi carinyena : 216€. El pitjor el servei de la mestressa, tracte força esquerp fins l hora de pagar . No podrem tornar, que trist !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!