Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

3 de desembre de 2014
0 comentaris

Entrecopes, a Tarragona

Al carrer Cavallers número 12, al cor de la part alta de Tarragona, hi ha un restaurant que duu per nom Entrecopes, una denominació moderna per un establiment que conrea amb encert la cuina tradicional tarragonina, ara denominada mediterrània, alhora que incorpora plats d’altres procedències.

El local ofereix menjadors a tres nivells, peu de carrer, subsòl i altell. La decoració respecta les velles pedres originals dels gruixuts murs que caracteritzen els casalots d’aqueixa antiga rua nobiliària i les combina amb uns mobles moderns que donen com a resultat un conjunt acollidor que predisposa a endrapar plàcidament.

El xató, els cigrons amb bacallà, les kokotxes també de bacallà, els tallarins amb crema de salmó, les cuixes d’ànec rostides, són algunes de les ofertes del dia, ben acompanyades amb vins de la terra (Motsant, Terra Alta, Conca de Barberà, Priorat). Tot a preus assequibles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!