Aqueix restaurant tarragoní s’ha traslladat del carrer Major al de Natzaret, també a la part alta de la ciutat, sense perde cap de les qualitats que l’adornaven, ans al contrari al nou establiment contrasta adequadament l’austeritat del mobiliari amb l’abundància del sabors culinaris.
El Complet conrea la cuina tradicional autòctona combinant viandes i peix. Així s’hi poden degustar lluçets arrebossats, navalles, calamars a l’andalusa, pataques amb allioli, arrossos de tota mena i costella de vedella, entre d’altres plats, tot d’amanides i l’acompanyament de bons vins de la terra. I a bon preu. La decoració és rústica, com a mi m’agrada. Les taules, separades les unes de les altres afavoreixen la conversa distesa. El tracte és franc i l’ambient acollidor.
Si a tu no t’agradaria que et passes el mateix no vagis fins que no u tingui tot en regla, ja que en aquest ajuntament es mou molt lent i aquests senyors tenen l’obligació d’insonoritzar el local segons el projecta i l’ajuntament, i no fica una lona de tela per disimula al sostre.