Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

30 d'agost de 2013
0 comentaris

El cigró d’or, a Vilafranca del Penedès

Encabat de la jornada castellera un bon àpat al Cigró d’or, el restaurant ubicat a l’altell del remodelat mercat de la carn fent cas a la recomanació del meu amic cupaire Llorenç Casanova.

Dirigit per Oriol Llavina, l’equip de la cuina -tot gent jove i molt professional- prepara plats tradicionals i de mercat: cigrons a la cassola, canalons de pollastre amb crema de foie, arròs caldós amb ceps, filet de bou, varietat de gelats i, evidentment, tot de vins i caves de la comarca. Tot en l’ambient acollidor del fustat de sota-teulada, les taules ben separades les unes de les altres afavoreixen la conversa plàcida després de l’àpat.  En resum, bona teca, ben presentada i excel·lent tracte. I bon preu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!