Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

14 de maig de 2011
0 comentaris

Cal Feliuet, a Belltall

A Belltall, al límit de la Conca de Barberà anant cap a la Segarra, hi trobareu Cal Feliuet, restaurant i hostal, on s’hi poden menjar plats casolans de gran qualitat.

En un ambient acollidor, decorat amb motius arrelats a la terra que ens acull, podem endrapar carns a la brasa, conill de bosc especialment, caragols a la llauna, cabrit al forn ben rostit i amanit amb els alls de Belltall mateix, de tanta anomenada en aqueixes contrades. Vins del país i cava Jaume Llopart per acompanyar els àpats. Tot a bon preu i amb la possibilitat de fer nit allí mateix, gaudint de la serenor de les vespradres calmes de terra endins.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!