Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

17 de novembre de 2010
0 comentaris

A Tarragona, romesco

Jordi Gispert Magarolas,  ha guanyat el concurs de romescaires tarragonins d’enguany (tot un mèrit atesa la forta competència) em comenta cofoi mentre fem un tomb pel mercat de la ciutat. I és que aquest guardó no és pas poca cosa !.

El finat doctor Antoni Adserà Martorell va escriure fa una pila d’anys -l’any 1983, concretament- un llibret sobre aquesta salsa típicament tarragonina: “El romesco. Plats de romesco i romesquets de les comarques tarragonines”, editat per la llibreria que va fundar el seu germà i que porta el cognom de la família. Aquest dies (entre el 12 i el 21 d’aquest mes) se celebren les primeres jornades del romesco de Tarragona al Serrallo (www.arcs-serrallo.cat).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!