Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

18 de juliol de 2010
13 comentaris

Per l’esquerra de la llibertat: tercer aniversari

Avui fa tres anys que vaig obrir aquest bloc on diàriament -llevat de quatre dies per causes de força major-  he anat explicant la meva visió del país.

En aquets tres anys el bloc ha rebut 272.469 visites a la portada, 421.159 a les entrades i hi ha hagut 4.437 comentaris creuats amb els lectors.
  1. Reflexions inteligents , blog de referència , objectius compartits , defensa dels mateixos somnis…….i de les mateixes realitats……. enhorabona Jaume i moltes felicitats !!!

  2. Hola Jaume, enhorabona pels 3 anys de compromís amb el bloc, tot hi les nostres discrepancies en molts temes, crec que es un exemple de perseverar i de feina ben feta.
    Una cordial salutació
    Albert Cortés.

  3. …et segueixo i no comparteixo moltes de les teves opinions, però estic convençut  que en alló que és  essencial les discrepànces no pesen. Endavant Jaume, visca la terra i mori el mal govern.

    toni

  4. Hola Jaume,

    Gràcies per aquests tres anys, que han estat un exemple de perseverància, coherència, rigor i dignitat. Espero que per molts anys més puguem seguir gaudint i aprenent de les teves opinions, comentaris i anàlisis.

    No defallexis, segueix així!

  5. fa un parell d’anys que hem vaig enganxar al teu bloc i en aquests dos anys no he deixat de conectar-m’hi diàriament, ha estat un gran valor afegit a la meva visió política, cultural i social del meu país i d’altres.
    simplement gràcies.
    salut i llibertat.

  6. Per molts anys! Persones sempre coherents amb elles mateixes, peti qui peti, són les úniques que poden ser considerades lliures. I només amb persones lliures es pot arribar a bastir un país lliure. Crec, doncs, que només serem lliures si prèviament ho som d’esperit. I tu, Jaume, ja fa molt anys que ens mostres el camí, en persona i en el teu bloc, amb els teus actes i les teves paraules. Per molts anys de nou!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!