“Crema Londres a Tarragona”, un llibre que podria ser que algun dia poguéssim tocar

Us ho cregueu o no, “Crema Londres a Tarragona”, el llibre que aplegaria els textos que jo escrivia en veure les fotos (autoretrats) de la Roser i que va traduir a l’anglès la Laura amb el suport de la Núria, podria ser que un dia sortís a la llum pública. Això sí, serà bonic. L’allargament de la seva edició i impressió és un tema curiós que no es pot explicar, però que serà vençut en desigual combat per la persistència i la força en aquest cas d’Arola Editors. Seria un bon regal de Sant Jordi, no? Doncs potser sí o potser de Nadal o… ja arribarà, segur. En tot cas, és molt i molt a prop… no el noteu?

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *