9 de novembre de 2012
Sense categoria
0 comentaris

Hosanna a dalt del cel

Comentari a El món a Rac1:

Si algú tenia algun dubte sobre de què aniria la campanya de CiU aquesta vegada, el va deixar de tenir en menys de 30 segons. És el que va trigar Artur Mas a emergir com un messies del gol sud del pavelló d’Itàlia de la Fira de Montjuïc obrint als seus peus un mar roig d’estelades com branques d’olivera mentre els Boixos Nois convergents l’aclamaven a crits d’ in-inde-independència.

De moment, Mas ja ha fet el primer miracle. Ser l’únic líder del món occidental que tindrà més escons malgrat la crisi i les retallades. Sí, per un  moment semblava que Duran deixaria les crosses en què es recolza des que es va trencar el menisc jugant a futbol amb els nebots i es posaria a caminar.  I fins i tot els videoclips musicals previs eren tots de reines del pop de formes esveltes, poca roba i ventre pla, com anunciant que a la terra promesa no només hi rajarà llet i mel!

Sort que la conyeta de cridar encara més fort in-inde-independència al torn del Cambó de la Franja va trencar la bombolla onírica. Si no, quan Mas va donar pas al cartell electoral fent lliscar el dit per un iPad, hauríem cregut que vèiem la reencarnació de Guifré el Pilós, que, com tothom sap, va inventar el multitouch. Amb l’ajut del pobre Carles el Calb, això sí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!