JORDI CARRERA for NuCCs

Posicions per una Política catalana central amb fonaments.

1 de novembre de 2016
0 comentaris

TAN SOLS ENS QUEDA LA CONSTITUCIÓ de 1977-78. En canvi, HAN QUEDAT TRENCATS L’EMPAT, el punt d’unió i acord de majoria social de la TRANSICIÓ i la POSSIBILITAT D’UNA MAJORIA ALTERNATIVA SOCIALISTES – NACIONALITATS a una altra de dretes castellanes i nacionalitats.

TAN SOLS ENS QUEDA LA CONSTITUCIÓ de 1977-78, sense suports, i sense que aparentment ningú no la vulgui ni la necessiti.

En canvi HA QUEDAT TRENCAT L’EMPAT POLÍTIC DE LA TRANSICIÓ i LA POSSIBILITAT D’UNES MAJORIES ALTERNATIVES de SOCIALISTES – NACIONALITATS, o de DRETES CASTELLANES-NACIONALITATS.

Ho han fet contra una mar de fons i bogeria d’esquerres que preocupa i fa por ?

O la mar de fons son ells, els seus, els nacionalistes espanyols, el nacionalisme espanyol totalitari que han promogut ?

Catalunya, catalanitat, llengua, nacionalitats, democràcia, estat de dret,…. son línies vermelles, segregades, expulsades, ….. ?

No el volen pas aquest escut plurinacional ? Ja heu vist el cas de l’atleta a qui varen fer arrencar la senyera que duia penjada a l’uniforme ? .

Haurem de promoure l’acció de resolució del contracte constitucional i fer que hi hagi dues espanyes, la catalana i l’espanyola. Ens la quedarem nosaltres la Constitució del 78 com a Constitució provisional, inicial, de transició,….

Quina es la motivació real i veritable que ha fet que el PSOE s’hagi auto-impedit la possible formació d’un altre govern alternatiu socialistes nacionalitats democràtic, econòmic, moderat i constitucional ? ( No tenia per que ser ni extremista ni incondicional ).

Administració Central de l'Estat i les Comunitats Autònomes son les dues cares de l'Estat . L'ACE ingressa  i les CA presten i fan despesa en serveis

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!