Les etiquetes ecològiques

..Però, què és una etiqueta ecològica? L’Ecolabel és un certificat que té per objectiu fomentar la fabricació de productes amb un impacte del medi ambient reduït i proporcionar als consumidors orientació i informació exacta i amb prou base científica sobre els productes. El procediment per a la tramitació de l’etiqueta controla la vida del producte, des de l’obtenció de matèries primeres fins la gestió dels residus. Hi ha 14 grups de productes pels que es pot obtenir l’etiqueta: Productes de neteja (detergents, sabons i xampús), productes de paper (tissú, còpia i impressió), serveis turístics (allotjaments i càmpings), productes de la llar (somiers, pintures, productes tèxtils, fusta), equips elèctrics (rentaplats, bombetes, ordinadors, frigorífics, televisors, aspiradores, rentadores, bombes de calor) i altres productes (sabates i lubricants)...

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *