Dia Zero – Destinació Canadà

Dia de vols. Set hores i mitja de vol des de Madrid cap a Nova York. Igual o més llarg que el vol s’han fet les hores que hem passat als controls de duana dels Estats Units. Simplement per a fer la connexió amb l’altre vol, ens han agafat les empremtes, fet fotos i tot el que us pugueu imaginar. Seguretat màxima.

Tot això, per si amb set hores i mitja en un avió no en tinguérem suficient. Després a Nova York, el vol cap a Toronto s’ha endarrerit gairebé una hora respecte de l’hora prevista pel mal temps. Resulta que després quan hem arribat a Toronto tot era sol.

La primera sensació d’arribada és que Toronto i el Canadà semblen molt diferents de qualsevol país desenvolupat dels que tenim més a prop. La estructura de la ciutat és radicalment diferent de València o Barcelona. Excepte el centre financer, la resta són edificis d’una grandària mitjana, d’unes poques plantes d’alçada. Els barris residencials de cases familiars amb jardí i amb amplis espais són la tònica general. La sensació és la d’un país tranquil, modern. Demà començarem la visita a la ciutat, ja que l’escola d’anglès ens dona festa. En tot cas, de moment, em queda recuperar la son perduda entre pràcticament un dia sencer de vols, duanes i demés.

5 d’Agost 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *