A Catalunya Ràdio parlen ? del meu fill !

Quinze segons de glòria. Ahir al vespre, a la Sala Galà de Cassà de la Selva, Màrius Serra pronunciava una conferència emmarcada en una campanya de voluntariat lingüístic. Entusiastes com som de l’autor d’Horta, amb el meu fill ens hi vam deixar caure, disposats a passar una bona estona .

 

L’Enric, el noi de casa, és el creador de les Enricvinalles, l’equivalent sarrianenc dels Enigmàrius i en publica sovint a la revista del poble, Parlem de Sarrià. Aprofitant que ens havíem de veure amb el mestre Serra, va voler fer-li a mans el darrer número aparegut, que conté la més recent fornada d’Enricvinalles.

 

Al Matí de Catalunya Ràdio d’avui, a l’espai Lecturàlia i abans de l’enunciat del Superenigmàrius, Serra i Fuentes han fet esment d’aquest fet, del nivell de les creacions del vailet i n’han llegit un parell : “Aguantes aquella peça de roba interior, de set lletres” i “La noia més policíaca, de cinc lletres”.

 

Està pujant una generació d’imparables, de cracks !

 

(Vinga! Vejam si resoleu les dues Enricvinalles plantejades. Podeu deixar la resposta en forma de comentari. Si no us en sortiu, d’aquí a uns dies publicarem la solució).

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *