BONA VIDA

Jaume Fàbrega

22 de febrer de 2009
0 comentaris

SEITONS I PEIX ADOBAT

Gràcies per la propina dels vostres missatges, explicant-les les recepte familiars

a Andalusia hi ha una gran tradició de peixos adobats: seitons, mussola- caralló (cazón), etc.. De fet, l´”adobo” andalús s’ assembla a la chrmoula del marroc, una forma excel.lent d’ assaborir els peixos.
….No solament vivim de peix. Una amiga de Sòria m’ ha fet el regal de dues tòfones de la seva terra. les.Una l´he guardat amb dos ous en un recipient, a la nevera, i l´altra  sota un tovalló humit. M’ agradaria compartir amb vosaltres el seu perfum.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!