COMPROMÍS-Iniciativa per Llíria

15 de setembre de 2008
0 comentaris

El Cibo Llíria ja és campió

El darrer dissabte, els homes del Cibo Llíria varen aconseguir el primer títol de la temporada amb una contundent victòria 89-78. El Cibo Llíria s’ha proclamat campió de la Lliga valenciana d’EBA al derrotar en la final a la Vila Joiosa per 89 a 78 en un partit molt igualat i on l’encert dels jugadors edetans en els últims minuts han sigut decisius per a guanyar este títol. Ha sigut un partit on han primat l’atac sobre la defensa en el primer quart i on un major encert ofensiu en el segon quart dels dela Vila els han dut a aconseguir avantatges fins a 10 punts. (Llegir nota completa)

Més informació del partit

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!