COMPROMÍS-Iniciativa per Llíria

www.compromisperlliria.org

23 de juliol de 2013
0 comentaris

2012, un any sense inversions i amb pujada d’impostos i taxes

LLÍRIA TANCA EL PRESSUPOST DE 2012 AMB UNA GRAN PUJADA DE LA PRESSIÓ FISCAL

Per primera volta en la democràcia, l’ajuntament va traure un préstec, no per a inversions, sinó per a pagar factures pendents de 2,1 milions d’euros.

A l’últim Ple Municipal es va portar el tancament del pressupost de l’ajuntament de l’exercici de 2012, un exercici clarament marcat pel deute de la Generalitat i per la pujada d’impostos i les taxes municipals.

Segons la portaveu econòmica de Compromís a l’ajuntament de Llíria, Inma Riera Lloret, la gestió econòmica de l’equip de Govern ha sigut nefasta per als interessos dels ciutadans de la localitat, ja que per primera volta en la història de la democràcia local, el PP s’ha endeutat en un préstec de més de 2,1 milions d’euros per a pagar deute corrent, quan fins ara, tots els equips de govern precedents, sempre ho havien fet per millorar la ciutat i fer inversions, que són les que generen ocupació, no per a pagar deutes i saraos. Un fet que comportarà en els pròxims deu anys a tindre que pagar prop d’1 milió d’euros en interessos de les butxaques de tots els contribuents.

Per un altra banda, apunta Riera, el Govern local ha estat incapaç de recaptar el més de 2,5 milions que ens deu la Generalitat Valenciana, extrem que ens porta a que els ciutadans de Llíria estem finançant la destrossa i roina econòmica en la que el populars han deixat al País Valencià. +info

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!