Mandat 1-O: Edificar la República Catalana Independent

2.044.038 VOTANTS, EL 90% A FAVOR DEL REFERÈNDUM D'AUTODETERMINACIÓ DE CATALUNYA ( 1r octubre 2017 ). Objectius: Completar la DUI, assegurar la Llengua, institucionalitzar la República i el territori.

24 de maig de 2024
Sense categoria
0 comentaris

Israel i Catalunya, camí de la Pau.

 

Israel i Catalunya vers la Independència, el respecte i la Pau

 

Shalom i Infinites gràcies Diputada de l’Estat d’Israel Sharren Haskel, des de Catalunya, enamorats de la Llibertat i el respecte mutu. Desitjo per a tots vostès la Pau veritable i duradora. Que s’estableixi ben aviat la vida, la concòrdia i el progrés sostingut en la regió. Admiro com el Japó acabada la guerra amb els EEUU va encarrilar-se cap el progrés, la modernitat i la democràcia. El Japó va entendre quin era el nou camí i no van dubtar en fer el primer pas.

Infinites gràcies Diputada, del Parlament d’Israel, Sharren Haskel !!*!!

(Me’l va traduir la meva filla. Jo no sé anglès:)

Catalonia is going to complete the “West Cross” in Europe once catalans make the UDI without fear.

“The West Cross in Europe, the Saint George’s flag and our “Estalada”

With Catalonia, the West can complete one of the Europe’s major axes, I refer to the anglo-saxon axis which connects the USA with London and goes to Israel, with a democracy’s and liberty’s defense style with which Catalonia is going to fit and is going to become a valve that somehow still remains outstanding.

The other more significant axis links Germany, France and Italy.

The northern arch is formed by countries like Sweden, Norway, Iceland and Denmark.

In addition, for Europe, is not good that England feels a little alone, and with Catalonia, England is going to find a good ally and another secure companion.

The two well-completed axes will draw a cross, not of bright stars as the one’s drawn by the well known and beautiful constellation named “the cross of the southern seas”, compass and north of the ships and sailors throughout all the history, but a cross made by different white stars corresponding to the european nations, stars that simbolizes the freedom of peoples that enjoy the supreme value of his own independence, white stars such as the one that appear within the blue triangle of our “estalada” and also fill with magnificence the USA flag.

Salvador Molins, councilor of Catalunya Acció, member of the ANC and member of Òmnium Cultural.

Text original en català:

Catalunya completarà la “Creu d’Occident” sobre Europa un cop implementi, sense por, la DUI catalana, votada, guanyada i proclamada el 27 d’octubre de 2017, al Parlament legítim i legal de Catalunya, escollit democràticament el 27 de setembre de 2015.

I ara, el 2024, quan la DUI ja fa sis anys i escaig que la vam votar al Parlament Català i vam guanyar per 72 diputats, 4 més que la majoria absoluta necessària de 68 diputats, ara toca completar-la amb reforços i aliances internacionals, i implementar així la República Catalana Independent, el Mandat del Poble Català del Primer d’Octubre de 2017.

———————-

Aquest text meu, missiva a Occident, que segueix, l’he publicat moltes vegades des d’abans del 2014 amb petites modificacions, cada vegada que pel context internacional o per determinats temes o notícies de Vilaweb, com l’editorial d’avui, ho he cregut oportú :

“La Creu d’Occident a Europa, la bandera de Sant Jordi i la nostra Estelada”

Amb Catalunya, Occident pot completar, en el marc del nostre Continent, un dels seus grans eixos, em refereixo a l’eix anglosaxó que connecta els Estats Units amb Londres i va fins Israel, un estil de democràcia i de defensa de la llibertat en el que Catalunya encaixarà bé i esdevindrà una vàlua que d’alguna manera encara resta pendent.

L’altre eix més significatiu enllaça Alemanya, França i Itàlia.

L’arc del Nord el formen països com Suècia, Noruega, Islàndia i Dinamarca,

A més, prop d’Europa, no és bo que Anglaterra i Israel es trobin gaire soles, i així amb Catalunya hi trobarien un bon aliat i una altra ferma companyia.

Els dos eixos, ben completats, dibuixaran una creu, no pas d’estels lluents com els que dibuixen la famosa i bonica constel·lació anomenada «la Creu dels Mars del Sud» brúixola i guia de vaixells i mariners al llarg de tota la història, sinó una creu formada pels diferents estels blancs, amb l’afegit de l’estel blau d’Israel, corresponents a les nacions lliures, estels que simbolitzen la llibertat dels Pobles que frueixen del suprem valor de la seva pròpia independència, estels com el que figura dins del triangle blau de la nostra estelada i els nombrosos estels blancs que també omplen de magnificència i significat la bandera dels EUA.

Salvador Molins, Antic Conseller de Catalunya Acció i membre de Compromesos amb la DUI, simpatitzant de l’UPDIC «Units per declarar la Independència Catalana» de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa. Membre del Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR BlC (Berguedans per a la Independència de Catalunya) Antic membre de “Som 10 milions”. Avui, promotor de Cossos Territorials de la República Catalana Independent per a la Llista Cívica per a la Independència de Catalunya.

PS1:

No em fa confiança deixar coses respecte a la Independència de Catalunya en mans d’aquells que el 27 d’octubre de 2017 no van intentar completar la DUI, no van demanar reconeixement internacional, van ignorar el suport del Departament d’Assumptes Exterior dels EUA i la referència del president Trump de que Els Estats Units de Nord-amèrica, respectarien el resultat del Referèndum d’Autodeterminació vinculant de Catalunya, … “Serà el que s’esdevingui” li va contestar Trump a Rajoy.

PS2:

En mans d’aquesta gent, aquest mecanisme de comprovació, pot esdevenir com un ganivet de dos talls, un d’aquests talls pot ser lesiu als drets de Catalunya com a Poble i Nació mil·lenària i altres detalls importants.

No podem deixar la Independència sols en mans d’aquests polítics ni dels seus interessats partits, el Poble menut de Catalunya cal que ens responsabilitzem i enpoderem en aquest sentit.

PS3:

Moltes gràcies Vicent Partal per aquest editorial i també per aquesta línia d’editorials que ens ajuden a pensar i edificar la nostra nació sencera.

PS4:

Va ser molt desafortunat quan els dies immediatament posteriors a l’1-O, l’Autoritat Nacional Palestina, enlloc de desitjar-nos sort o de donar-nos suport, va tenir la brillant idea de dir-nos als catalans que ens entenguessin amb els nostres opressors, no seria ètic que ara nosaltres els donéssim la seva mateixa vergonyant recomanació. Aquell fou un gest pel qual no es va generar ni oblit, ni perdó.

PS5:

“La Creu d’Occident a Europa, la bandera de Sant Jordi i la nostra Estelada” DUI ja ! – Mandat 1-O: Edificar la República Catalana Independent:

“La Creu d’Occident a Europa, la bandera de Sant Jordi i la nostra Estelada” DUI ja !

PS6: Des d’ací, faig un clam per la Pau a Ucraïna, a Israel, a Palestina i a tants altres llocs. “El món serà català o serà talibà” per això també és tan important la nostra lluita per assolir la Independència de Catalunya.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!