Bon any i represa del bloc

No soc gaire constant i això fa que perdi el fil de la actualitat i més ara que és tant canviant

La ultima entrada va ser per ressaltar la manifestació de l’onze de setembre, ara sembla que hàgim canviat de país, unes eleccions que han indicat clarament cap a on vol anar el país, l’enfrontament i intent d’asfíxia del govern espanyol està obrint els ulls a molta gent, els federalistes no troben cap suport de la matriu estatal del seu partit, rebel·lió de gran part dels municipis catalans contra la delegada del govern, les estelades de 11SEP continuen penjades als balcons, les enquestes cada cop són més favorables a la independència, el lider de ERC Oriol Junqueras és el polític més valorat a Catalunya i el seu partit puja fins a primera força en intenció de vot directe i jo tinc l’esperança que en menys de 2 anys iniciarem el camí de no retorn cap a la independència.
Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *