15 d'abril de 2008
2 comentaris

Rubiralta a Madrid

Avui s’ha sabut que el nou secretari d’estat d’universitats serà Màrius Rubiralta, rector de la UB. La creació d’un ministeri únic per a universitats i recerca a Madrid, amb el nom només centrat en la innovació i la nova titular de la cartera, provinent del món empresarial, han iniciat les conjuntures.

És difícil dir si aquest nou ministeri, la Sra. Garmendia i el Sr. Rubiralta seran positius per al món universitari, la reforma que s’ha iniciat i s’ha de liderar de Bolonya i la universitat catalana.

Però, els inicis són bons, ja ens agradaria a Catalunya tenir una conselleria específica per a universitats, com abans. Ja hem constatat que el departaments titànics no acaben de rutllar i tenir un interlocutor directe a Madrid per aquests temes és important. Vulguem o no, ells tenen les competències importants sobre política universitària, i no ens traspassen ni les misèries. A veure si això ens ajuda a tornar a tenir el que havíem aconseguit dos anys abans: tenir les competències d’aprovació de títols de màster. I en tenim moltes més, per poder fer una política universitària catalana amb marca diferenciada, de qualitat i més propera a europa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!