7 d'agost de 2007
1 comentari

Un bon especacle de dansa

Les vacances han començat per molts i la tranquil·litat ja regna a molts barris de Barcelona.

Encara que jo no les he començat, l’agenda va molt menys plena i el tems lliure em permet d’escriure sobre coses que fa temps que em ronden pel cap.

A finals del mes de juny vaig poder gaudir d’un espectacle de dansa molt bonic i m’ha quedat la recança de no haver pogut fer-ne el comentari pertinent en aquest bloc.

Fora dels circuits comercials i dels festivals que se celebren aquí i allà, la companyia "De cap a peus" va presentar al Sant Andreu Teatre el seu espectacle.

El vaig trobar d’una gran qualitat. La coreografia d’Esther Sabate era visualment molt bonica i elegant. Arribava fàcilment al públic divers que hi va assistir. L’espectacle consistia en tres peces independents que feien l’espectacle molt lleuger.

Us recomano que enllaceu en la web i gaudiu un moment del vídeo que tenen penjat. L’única pega és que no veureu la web en català. Deu ser pel poc suport que se’ls hi dóna des d’aquí.

Hi vaig anar amb familiars i amics i tothom va sortir encantat. Ja preguntaven si ho farien un altre dia per poder recomanar-lo. Però no era possible, només el van fer dos dies i no es va fer cap publicitat.

És trist que una companyia bona, de Barcelona, hagi de pagar de la seva butxaca el lloguer del local, vendre les entrades, fer la publicitat, gestionar ballarins i treballadors, etc…

Aquí no es recolza les coses que es fan al país. Aquesta companyia treballa molt fora de Catalunya. Ajuntaments d’arreu els truquen perquè ofereixin aquest espectacle elegant i senzill, que acosta la dansa contemporània a un públic poc acostumat. I tenen la gràcia d’emocionar al públic i fer-se entendre per tothom, grans i petits.

Si en teniu l’ocasió, no deixeu d’anar-hi!

  1. jo hi vaig ser-hi i em va encantar!!! és una pena que hagin de fer tants esforços i hagin de pagar-ho tot ells quan són tan bons… s’hauria d’ajudar més als artistes ja siguin ballarins, musics, pintors, aquesta professió està molt mal pagada i és molt difícil de tirar endavant, però per això mateix té tan de mèrit quan arriven tan lluny i fan tantes coses és perquè realment hi han posat moltes ganes, temps i esforços per fer-ho, ànims a tots!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!