QUI SÓC?

Sebastià Bennasar i Llobera (Palma, 1976). Vaig fer de periodista al Diari de Balears des de 1994 (encara era en castellà) fins a la seva desaparició en paper. Col·laboro quan puc en altres mitjans, com la revista Sàpiens. Vaig venir a viure a Barcelona el setembre del 2005 per estudiar Humanitats a la UPF. M’hi vaig llicenciar el 2009 (premi extraordinari final de carrera) i hi vaig fer un màster en Història del Món (2011). Actualment estic fent el doctorat en Història. Des de l’agost de 2009 fins al maig de 2013 vaig viure a Lisboa. Ara torn viure a Barcelona.

Sóc escriptor, he publicat 27 llibres en solitari i nombroses peces en llibres col·lectius. Sóc especialista en novel·la negra tot i que també escric novel·les convencionals, assaig, novel·la curta, llibres de relats, contes infantils i fins i tot poesia. Intent sobreviure fent tota mena de feines editorials.

Imparteixo classes d’escriptura creativa a Bearn http://bearnsaladelletres.wordpress.com i a centres cívics i dirigeixo amb en Carles Domènec la revista Bearn http://revistabearn.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *