29 de maig de 2010
0 comentaris

Flashmob a Reus, dissabte 29 de maig a les 19:00 hores al Pallol

Nadafool, el portal d’oci i cultura de TGN, Reus i la Costa Daurada, està preparant un flashmob a Reus.

Un flashmob, és traduït literalment “multitud instantània” (flash: llampec, ràfega; mob: multitud), és una accio organitzada en la que un gran grup de persones es reuneix de sobte en un lloc públic, realitza quelcom inusual i després es dispersa.

Solen convocar-se a través de mitjans telemàtics (mòbils i internet) i la majoria de les vegades no tenen cap altre finalitat més que la de divertir-se.

El Flashmob que es farà a Reus tindrà lloc dissabte 29 de maig a les 19:00 a la plaça Evarist Fàbregas, al centre comercial del Pallol a les 19:00. Participar-hi és fàcil i tothom pot fer-ho, però cal seguir les instruccions i aprendre la coreografia que us deixem tot seguit a sota, encara hi sou a temps teniu fins dissabte 29 de maig a les 18:45, hora de la concentració.

Podeu seguir tota la informació actualitzada al Facebook. Flashmob a Reus. Participa! Busquem voluntaris.

Per a que us feu una idea del que es un flashmob us deixem amb un dels mes coneguts. Es tracta del Flashmob que es va fer el 23 de maç de 2009 a l’estació central d’Amberes a Bèlgica. La música és la canço “Do, Re, Mi” de la pel·lícula “Sonrisas y lágrimas”.

Post núm 1243 ♦ ampaescolasantaanna@mesvilaweb.cat 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!