Rauxa

Avui he tornat a desplegar la Rauxa, després de dos anys.
Quins records; aquest estiu ja fa dos anys que amb en Joan Capdevila vam emprendre aquell viatge Ebre avall a bord de la nostra canoa inflable a rems, que vam batejar amb el nom de “Rauxa”.
Al desplegar-la encara hi havia humitat, aquella pudoreta de riu o més aviat de mar, aquelles rascades, el lleonet com a mascaró de proa, quan de temps sense veure’l! I dins del pot estanc tot de documents que han tornat a veure la llum: mapes dels llocs per on vam passar, anotacions, factures de pensions, dos bolígrafs, el permís de la “Confederación”…i un parell de barretes energètiques, òbviament caducades.
Quina gran aventura, no puc deixar de somnriure quan hi penso o quan repasso fotos. Les dues hòsties del primer dia, podríem haver mort! I tota la gent que vam conéixer, que ens ajudava, que ens admirava, o que ens prenia per bojos.
Encara hem d’actualitzar els tres darrers dies a la web, oficialment encara estem dormint a Xerta, amagats a una entrada de no sé quin edifici públic…ens despertarà ni més ni menys que l’alcaldessa! (Ho deu ser, encara?).
Abans que acabi l’agost la Rauxa tornarà a navegar…encara no sé si anar a la platja o al pantà de Sau.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *