M’agrada que parli de mi en Fernando González Lucini

No sóc precisament el cantant català amb més presència en els mitjans de comunicació, fa temps que ho tinc assumit. De tant en tant, però, algú s’en recorda de mi. Aquesta vegada ho ha fet, des de Madrid, un dels grans coneixedors de la Cançó d’autor en majúscules: en Fernando González Lucini. 

¡Gracias por tus palabras, maestro!

‘Cantemos como quien respira’ és el bloc que en Fernando va encetar, fa just ara quatre mesos, per dir la seva sobre la Cançó d’autor que es fa arreu de l’estat i que s’ha convertit en tota una referència, com ho demostren les moltes visites que rep. Avui en Fernando m’ha dedicat el seu post. Ho podeu llegir aquí.

Les paraules del mestre González Lucini arriben precisament en una setmana en la qual m’he quedat amb les ganes de llegir, a El Periòdico, la crònica del concert que vaig fer el passat divendres al Luz de Gas. La mala sort va fer que una notícia d’última hora arraconés el text que havia escrit en Jordi Bianciotto (ho sé perquè ell mateix m’ho va dir). Poc que surto, només falta que passin coses com aquesta… En fi, per sort, m’he trobat amb l’article de’n Fernando.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *