Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Enviem el TSJ a cagar a la via!

El govern valencià ha reculat el decret de llengües. Davant la decisió del TSJ d’anul·lar una part del decret —aquella que justament garanteix l’aprenentatge de les tres llengües. I ho garanteix perquè permet de fer més valencià i més anglés, les dues llengües més deficitàries socialment, pel que fa als usos, els recursos i els mitjans.

En canvi d’això, el Govern valencià acaba de manifestar que recula el decret, i acata la decisió del TSJ. Però qui és el TSJ?, Qui ha denunciat un decret que ajusta l’ensenyament de llengües per garantir que els alumnes valencians n’aprenguen amb major garantia? Qui n’hi ha darrere d’aquest nou atac a la llengua, als valencians i a l’escola?

El TSJ? El PP? El sindicat d’extrema dreta? La diputació d’Alacant en mans del PP? Una justícia que afina? D’aquest sac, cap d’ells no fa ús del valencià ni ganes que en tenen. Per a tots ells, la llengua dels valencians valdria per tocar-se el cul, o la bava, o els mocs… No diem res de la corrupció que representen plegats. Res de res.

Però que davant aquest nou atac contra els valencians, el Govern valencià recule no és una bona notícia. A més e considerar-ho, particularment, un error greu, una fluixera, una concessió a la caverna, a més és un colp a milers de mestres i de famílies que hem treballat de valent per aconseguir de formar correctament els alumnes. Perquè cal recordar que, només l’11% de les escoles del país valencià s’havia manifestat en contra del decret. L’11% contra el 89%, sinyors del govern. Però nosaltres reculem. Nosaltres ens callem, nosaltres tornem al decret de 2012 del pp que no assegura de cap manera l’ensenyament plurilingüe (no cal entrar a explicar perquè són tan burros, que es miren el seu president a la cara i prou).

I el TSJ, què és, si un niu de rates de mala fel o un cau d’homos justos? O potser anar en contra del 89% de les escoles valencianes és fer més justícia i menys discriminació? El 89 contra l’11? Per als espavilats del TSJ, l’11 és més gran, més just i menys discriminatori.

Què, són rates o són homos justos?

Aquests del TSJ, i els seus acòlits de l’extrema dreta, el pp, l’església, la GC, i tota la pesca, no us sembla que ens discriminen cada dia, als valencians? O potser vostés pensen que la sentència contra la llengua l’hauran feta, estudiada i redactada, en les tres llengües, mínim en una també d’estrangera, per demostrar que ells sí que són plurilingües? O només l’hauran feta en espanol, per a no discriminar l’11% de valencians que només volen aprendre en espanol?

 

Ara si sou del budell feble, no continueu llegint aquest apunt. Prou, passeu full. No continueu, perquè m’adreçaré a l’11% que mai no llegeixen aquest bloc:

A cagar a la via, els mamons i les seues famílies, que rebenten, que caiguen en un barranc, en un forat d’aigüera, en un bassal de pixum, i que no tinguen ni aigua ni sabó per rentar-se fins a l’1 de setembre. Ves com ens han deixat ara mateix les vacances, els malparits, al 89%

Demà ja parlaré de la fluixera valenciana, xa!

 

 Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, males arts, mestres d'escola per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent