MARCÚS

(@marcroca)

11 de febrer de 2011
0 comentaris

Retrobant-me amb el bloc Marcús

Si, estava més que abandonat aquest bloc. Però, va ser on va néixer la meva identitat digital i segueix sent un punt referencial per mi.

A veure si aquesta vegada aconsegueixo donar-li una mica més de “vidilla”. Com que la feina s’emporta la gran majoria de temps que dedico a la xarxa, parlaré de coses que hi estan relacionades. Bàsicament, els continguts, els continguts digitals, la seva forma de ditribució, d’arxiu, etcètera…

Avui, una de les entrades que ha tingut més sortida (sic!) ha estat la d’Storify. Barrejar eines útils + xarxes socials + temps real + mitjans com The Washington Post és suficient per pensar que serà una notícia de les que interessa.

Però, al costat d’aquestes m’agrada recordar les que ens afecten més de prop, les del nostre espai comunicatiu, l’objectiu d’Escacc.

Per tant, no es pot oblidar parlar de notícies que, potser, no tenen tanta sortida, però són –a parer meu– necessàries. Per exemple, la que hem dedicat avui a l’ACPG i la seva expansió per les Illes Balears.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!