El bloc d'en Jordi Martí

President de la Federació de Barcelona de Convergència

23 d'octubre de 2010
Sense categoria
2 comentaris

RECURSOS DE CAMPANYA ELECTORAL

A mesura que avança la campanya electoral de les eleccions al Parlament de Catalunya la desafecció va guanyant posicions. Els que han decidit quedar-se a casa el 28-N o dubten entre el vot en blanc i el vot nul cada dia tenen més arguments per fer-ho. I tot gràcies a la campanya i als projectes polítics de partits com el PSC-PSOE, que ha renunciat a la victòria i només aspira a fer d’oposició a l’oposició. I a altres com la Plataforma per Catalunya, que fomenta la xenofòbia; Ciutadans, que persegueix la desaparició del català; la CORI, que presenta Carmen de Mairena a les seves llistes. O Solidaritat, que ara acusa CiU i el President del Parlament d’estar darrera de la demanda votada pels socis en Assemblea del Barça, just el dia que es fa públic que el Sr. Laporta ha estat denunciat per haver cobrat comissions fraudulentes per valor de 3 milions d’euros. I Montserrat Nebrera contra el món. Els 36 dies que resten per a les eleccions es faran molt llargs, i si les coses continuen igual tinc la impressió que l’abstenció serà rècord.

Més enllà del frikisme que caracteritza determinats partits polítics i plataformes electorals, i que malmet la imatge de la política i dels polítics, el que realment és preocupant, en mig de la gravíssima crisi econòmica que ens afecta, és el comportament del PSC-PSOE i la campanya que està portant a terme. La paraula de Jaume Collboni, director de campanya dels socialistes catalans, no té cap valor polític. Es va comprometre a fer una campanya constructiva i està dedicant-se a fer campanyes-escombraria amb l’únic objectiu de desgastar CiU i desacreditar Artur Mas. Ha resultat ser un alumne avantatjat de José Zaragoza.

Les darreres idees del laboratori de think tanks del carrer Nicaragua han estat sengles vídeos en els que el protagonista és Artur Mas. La burla i el menyspreu en són el lei motiv. Mentre CiU organitza, setmana rera setmana, sessions explicatives del seu programa electoral per tot el territori (les anomenades mini Doc Sessions) i explica, amb tot luxe de detalls les seves propostes per sortir de la crisi econòmica i social, així com la proposta del nou Pacte Fiscal o Concert Econòmic, el PSC-PSOE es dedica a desbarrar i a demostrar la seva feblesa i la seva manca de respecte envers els ciutadans i els electors obssessionant-se amb el que ha de ser el futur President de Catalunya.

Segurament aquest comportament és producte dels nervis que afecten a la intel.ligentsia socialista que ho governa gaire bé tot, davant dels resultats que els pronostiquen totes les enquestes. La darrera a la que ha tingut accès un servidor atribueix 28 escons al PSC-PSOE, per 62 a CiU. La utilització vergonyant dels mitjans de comunicació públics en favor dels seus interessos  electorals acabarà provocant l’efecte boomerang, però evidentment el joc brut continuarà fins el darrer dia. I els que van criticar Artur Mas per anar al programa "La Noria" de Tele-5, aquesta nit tindran ocasió de veure i escoltar José Montilla en aquest programa, parlant en el seu idioma matern, el mateix en el que volen obligar CiU a mantenir un dels dos debats cara a cara televisius.

Davant d’aquest panorama, i una vegada el PSOE del carrer Ferraz ja ha descomptat la derrota electoral de la seva delegació del carrer Nicaragua el 28-N, només els queda cobrir les darreres formalitats. Montilla i Zaragoza s’han afanyat a demanar a Felipe Gonzàlez, ZP i Pérez Rubalcaba que participin en els seus actes de campanya, per aixecar la moral de la seva tropa. Com sempre, les delegacions del PSC-PSOE i del PP es llençaran als braços dels seus amos. Vindran a buscar vots per poder continuar expoliant-nos i mantenir la seva Espanya intransigent, centralista i inculta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!