R d'acció

Joc de paraules de la paraula redacció que fa referència a la tasca d'escriure i comprende tant en grup com individualment. Bloc del Seminari IV Grup 20 d'Introducció al Periodisme de la FCB de la URL.

26 d'abril de 2013
0 comentaris

Sant Jordi: ?El dia més bonic i esperat de l?any?

          Dia del llibre tranquil i solejat

          A cada cantonada s’escolta el “ cómpreme una rosa”

Tranquil Sant Jordi a Gavà. – ¡ Cómpreme una rosa!, això és el que es pot escoltar sota un sol radiant i un vent que fa córrer pàgines. A cada cantonada hi ha  un grapat de gitanes amb cubells plens de roses per a vendre.  

Una alternativa de Sant Jordi és comprar als venedors amb finalitats solidàries. Un es pot trobar la paradeta de Carumanda, la ONG del Col·legi Sagrada Família de Gavà, tot just al principi de les Rambles, davant la Plaça Bautista i Roca. “Avui és el dia més bonic de l’any”, diu Isabel Sobirà Bou, l’encarregada de l’aparador solidari. És fisioterapeuta i, segons explica, porta tota la vida a Carumanda. L’ Isabel és monitora des fa cinc anys. “Hem dedicat les tres últimes setmanes per a preparar un Sant Jordi  molt esperat per a tots nosaltres”, ens confessa la Isa.

Originals punts de llibre, amb cartrons i gomets i motius de Sant Jordi com la boca i la cua del drac. Roses amb bon gust, hi ha de llaminadura, també de paper, i fins i tot de cartró.  Verds i vermells predominen a la taula on s’exposen tots els objectes que han elaborat manual i carinyosament els nens i nenes de la ONG, informa la venedora.

De moment, la paradeta solidària espera que la gent s’animi més cap al final del dia. Tots els beneficis que aconsegueixin avui, aniran destinats a les missions solidàries a l’estranger. 

                

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!