L'HIDROAVIÓ APAGAFOCS

Redòs per a la serenitat municipal

7 de febrer de 2009
Sense categoria
2 comentaris

A MAL DE COVAR NO S’HI VALEN PASTILLES

Si de tant de jeure t’agafa una contractura de trapezi, res de pastilles

T’aixeques del llit com deu-mil llamps i comences a cantar Fígaro, Fígaro, Fííííí-ga-rooooooo!, perquè resulta que els altaveus estan desconnectats i no pots posar música. I amb un maler que te cagues, bones corregudes com un llonzí d’un cap a l’altre de la casa, amanides amb ais i cebes i tot fent davallar el santoral complet de la isolada inòpia on ens desatenen. Posar l’esquena ben dreta i tancar tres vegades seguides els braços per damunt dels pits: però res de nolotils, res d’ibuprofenos i, encara menys, res de pegadets de morfina. Pensar a escriure a la porta del frigorífic que no vols que et tornin a dur pus mai més a una privada sinó a Son Dureta o a Son Llàtzer: onsevulla els malalts no manin. Res de vull que em facin una ressonància magnètica. Res de vull una ecocàrdio: ja t’ho diran el que t’han de fer.
Ah: i si et pega la fumera matinera, una avemaria va de cine. El parenostre no funciona contra la fumera, és massa llarg i et surt en llatí: la versió original de quan et feien resar a ca les monges, abans dels vuit anys. Anava a escriure un tassó d’aigua, però t’han restringit els líquids perquè els retens.

  1. de trapezi i sé que són punyals acoradors. En ser molt mal prenedor, no recept gairebé mai. En aquest cas, però, les mans d’un quiropràctic m’alleugeriren molt. T’he deixat un mail, el pordràs mirar?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!