20 de febrer de 2011
0 comentaris

Enveja i malíccia

El passat dilluns a l’ajuntament de Manuel es varen aprovar els pressupostos per a l’any 2011. A la Llosa encara no estan aprovats, però ni una cosa ni altra són notícia. 
  
M’ho contava un company de faena. Em deia que la sessió acabava a la 1’45 de la matinada, que ell estava escoltant amb la seua dona, en casa, al llit i amb l’ajuda d’auriculars per no despertar a la seua filla.

La ràdio local transmet sense talls, en directe, siga el dia que siga i a l’hora que siga les sessions plenàries de l’ajuntament. Per a una persona que es preocupa pel que passa al seu poble o li interessa la política local, escoltar els plenaris des de casa, deu ser quasi pecat. Però tranquil·litzeu-vos perquè a la Llosa de Ranes no tenim temptacions tan pecaminoses o tan democràtiques. Ací com a màxim podem aspirar a que ens tansmitisquen la romeria i la missa (que no em pareix malament), o el partit de futbol del CD Llosa en directe.

És la diferència que hi ha entre les TV i ràdio que treballen per a ofrenar noves glòries al partit que governa, del que reben les peles, i les que intenten fer un servei al seu poble sense mirar colors, però això l’amo dels diners ha de consentir i permetre.

Ja que estem en farina, el que està fent el govern del País Valencià amb les emissions de TV3 no té nom. Caldrà fer el mateix que Egipte? perquè els tribunals estan tardant massa. 

Paco Muñoz està de plena actualitat; Qué vos passa valencians?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!