I el circ va acabar amb l’ovació del públic al pallasso!!!

El Ple del dilluns 29 de gener!!!

El passat dilluns 29 de gener vaig tenir l?honor i plaer d?assistir al ple de l?ajuntament.

El primer que em va sorprendre va ser la manifestació dels Col·lectiu d?Herois i de la Triple A (Associació d?Amics de l?Antifaç), amb un manifest que anava en contra de la moció que presentava un dels regidors de l?ajuntament que prohibia anar pel carrer amb la cara tapada.

Després d?hores escoltat com s?anaven aprovant els punts de l?ordre del dia, anar veient la rutina del ple i anar escoltant els arguments dels diferents regidors sobre les problemàtiques de la ciutat…

Va arribar el gran moment, al clímax de l?acte, el punt que tothom esperava!!! Les dues últimes mocions de l?ordre del dia.

Tots els medis de comunicació estaven a l?expectativa, els locals (que assisteixen a cada ple) i dues cameres dels medis de comunicació estatals (que esperaven que passés…).

I va passar… els nostres regidors van caure de quatre potes a la trampa que se?ls havia parat. Primerament va semblar que ho tenien tot controlat. A la primera moció tots en silenci, vots en contra i moció no aprovada. Però els ànims, després que els anessin escalfant acuradament durant tot el ple, van saltar quan ja semblava que havia passat la tempesta!!!

Indignant, aquesta és la paraula. Van començar a saltar els insults, semblava el pati de l?escola. Tothom queixant-se al senyor alcalde, aquest que semblava que se li escapava de les mans, quan, finalment, va posar pau i va acabar amb la degradant i patètica situació dins el ple de l?ajuntament.

Tothom que sigui de Vic, sap com és algun dels regidors de l?ajuntament. Saben la seva història, els seus orígens. Doncs, si us plau, no s?ha de caure a la trampa. Els demagogs sempre saben preparar el terreny i es creixen amb els intercanvis d?insults, amb la desesperació dels contrincants. I quan ha acabat amb la paciència dels adversaris surten, somrients i amb l?energia renovada, per preparar el següent assalt que serà, segurament, de les mateixes característiques.

Analitzant des de fora els fets, com pot tenir credibilitat un regidor que les contrarèpliques les porta escrites (amb ordinador). No es van adonar els nostres regidors que tot ja ho tenia planificat. Ignorar és el que realment li hauria fet més mal, ja que el deixes sense paraula, sense poder deixar anar tot el seu discurs.

Si, per altra banda, indaguem (no gaire a fons, ja que en aquest cas no hi ha profunditat, en les paraules que aquest demagog va deixar anar),  jo, primer com a persona i després com a dona, em nego a que algú com aquest personatge, pretengui defensar el dret a la dignitat de la persona i a la dona. Per defensar aquests drets primer els has de respectar i…  aquest no és el cas!!!

Per tant, espero que per la ciutat de Vic, per la nostra ciutat, no es torni a repetir aquestes escenes, ja que és més propi del pati de l?escola que d?un ajuntament.

 

 

 

 

 

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *