29 de juliol de 2007
Sense categoria
5 comentaris

Preguntes retòriques (IV)

Estem d’acord en què una qüestió fonamental avui és que ERC recuperi la centralitat política, en la nostra ideologia, en la nostra estratègia política, en el nostre discurs??.

No penseu que el 2003/2004 teníem aquesta centralitat que ara hem perdut, almenys en part, i que hem de recuperar tot adaptant-la a les circumstàncies actuals??.

No penseu que, amb tots els matissos i diferències que suposen dues èpoques molt diferents, hem tornat a caure en un error semblant al de la època Colom-Rahola??. No penseu que aleshores varem simplificar i desvirtuar excessivament la nostra estratègia i el nostre discurs que, a la pràctica, van quedar limitats a la independència, però que ara hem fet una cosa semblant al centrar-los massa exclussivament o preponderantment en les polítiques socials??.

  1. Ideología ?, estratègia política?, el discurs  d´ERC ? polítiques socials ?, circumstàncies actuals ? ….. Retòrica, gent d´ERC, retòrica …

  2. Et refereixes als 2500 € per infant d’en ZP? A les inversions que penseu fer per arranjar Rodalies Renfe quan siguin FFCC amb diners trets bàsicament de l’impost que recapteu entre les alts funcionaris que són militants d’Esquerra?

    O potser als diners que fareu amb l’increment del trànsit per l’antiga A-19, ara que la carretera de la costa N-II es redueix a un sol carril per fer insofribles els embussos i les aturades i deixar com a única alternativa l’autopista de pillatge? És amb aquests diners, que compteu, per fer polítiques socials? O també penseu en els de l’Impost de Successions que grava vergonyosament aquest país mentre els nostres "germans autonòmics" viuen lliures d’aquesta lacra? O realment esteu pensant en els diners de les multes dels radars de la Ronda de Dalt, amb aquella meravella de senyal que et fa reduir a 60 en una baixada amb desnivell del 7% i tres radars allà esperant-te "sense cap afany recaptatori"?

    Amb quins diners, fillets, compteu per fer polítiques socials? Per qui collons ens heu près?

  3. Per definició, la pregunta retòrica és aquella que no espera resposta. – què he fet jo, oh déus!! per meréixer aquestes desgràcies sobre mi?  (Creont el de Tebes)
    No sé si és el que tu vols.

  4. polítiques socials és
    treballar 8 hores al dia 5 dies a la setmana i que et puguis pagar,
    tu mateix amb els teu diners, les coses bàsiques, menjar, salut, pis, educació
    etc…

    pujar el salari mínim és la solució,
    donar subvencions és fer dependents les persones de l’estat,
    els obligues a anar a mendicar per un rostoll de pa a la
    administració.

    dit clarament li compres el vot, "-
    si no em votes et treure la plaça del geriàtric o de
    l’escola"

    la gent vol valdre’s per si mateixa i no ser un
    pidolaire. El treball és l’únic esforç que te
    que fer que ja és molt, a i qui no treballi que es mori de
    gana.

    Cada dia us sembleu més al Chavez tot el seu poble depenen d’ell a base de prebendes i barraques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!