Rubianes, Gallardón i l’Hereu de Clos

Sense categoria

Un cop més el PP ha demostra que no li calen masses excuses per ensenyar les dents. Fins i tot, l’acalde de Madrid Alberto Ruiz Gallardón que feia aquells discursos dient que els catalans ens "manca mentalitat oberta, universal i cosmopolita" i que semblava una de les cares "amables" del PP s’ha covert de glòria avui amb la prohibició de l’espectacle de Rubianes a Madrid.

És cert que Rubianes va fer unes manifestacions que pels guardians de la "unidad de destino universal" és un sacrilegi. Però si els catalans haguéssim de vetar algú cada vegada que fa una manifestació en contra nostra no es podria escoltar ni llegir cap diari de Madrid.

Avui també ha estat el dia del relleu a l’alcaldia de Barcelona. Un relleu que es fa per tercer cop sense passar per les urnes. Un relleu que es fa per garantir les quotes de poder d’un projecte polític, el del tripartit, que està absolutament esgotat però que aguanta a cop de cotxe oficial. Quin dia s’adonaran que per governar un país o una ciutat com Barcelona cal més que el ciment de l’ambició de poder?. Sense projecte, sense idees, sense il·lusió, sense vocació de servei no val la pena fer política. Potser per això es cau en l’absurd d’una "monarquia" hereditària que arriben a votar fins i tot els republicans.

Per cert, avui Clos també ha jurat el càrrec de Ministre d’Indústria, i com no podia ser d’altra forma ha jurat el càrrec com a Ministre de Justícia, Comerç i Turisme.