Pere Meroño

Diari d'un eurocomunista del #PSUC

23 de març de 2015
1 comentari

#Andalusia no ha volgut canviar-ho tot!

El PSOE aguanta tot perdent vots -més de 100.000. El PP pateix un daltabaix històric. Podemos triplica el resultat de Pablo Iglesias en les europee, amb un sumatori de més de mig milió. A Izquierda Unida, es disparen les alarmes. I Ciudadanos treu un bon resultat.

El PSOE no té majoria però trobarà, ben segur, aliats per governar Andalusia.

Els populars pateixen l’esperat càstig que serà menor a Espanya tot assolint cotes notables.

Podem no és pas un fenomen provisional, ni epidèrmic. La cosa va de debò. En una regió molt poblada i territorialment extensa, en pocs mesos, n’ha assolit un arrelament notable, poca broma.

Ciudadanos, també puntua. El partit d’Albert Rivera es troba en un punt dolç. I encara pujarà més, tant a Catalunya com a Espanya.

Izquierda Unida, malgrat la seva força a Andalusia, pateix una clatellada memorable. Compte, perquè s’hi encenen totes les alarmes (la seva supervivència és en joc).

Els comicis andalusos confirmen tendències i expectatives. No és pas una enquesta. És realitat tangible, i viva, també en evolució i variació constant.

Ningú no podrà dir que no sabem cap on anem i com hi aniran les coses.

  1. Bona tarda,

    Sembla que Andalusía està fermament decidida a no canviar rès. Una altra oportunitat per comprobar que Espanya (El diumenge Andalusía) ni canvia ni canviarà.

    Nosaltres hem de fer la nostra, que prou feina tenim amb la nostra corrupció i les nostres deficiències.

    Us voldríem demanar de difondre el projecte en el que estem treballant: Tornar a tenir, 100 anys després, una Caixa d’Estalvi Catalana que estigui al servei de les classes baixa i mitja de Catalunya.

    De deu caixes d’estalvi que operaven fins fa molt pocs anys, sols en queda una, molt gran i molt potent, però que ha deixat totalment de ser una Caixa d’Estalvis. Tampoc cal esmentar a quina classe social, serveix ara La Caixa…

    Fem una crida especial a tants professionals de les caixes d’estalvi que per una raó o una altra s’han vist expulsats de la seva feina, ja sigui pre-jubilats o simplement despedits. Demanem a aquests professionals que s’integrin al nostre projecte, per fer valdre la seva experiència de molts anys i el seu coneixement de Catalunya

    Aquest és el link per adherirse a Caixa Catalana

    El facebook de Caixa Catalana

    El Twiter de Caixa Catalana

    Molt agraïts per tot l’ajut que ens poguèssiu prestar
    Joan Olivé
    CaixaCatalana.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!