Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

[Setmana 11/2019] Manifestació històrica a Madrid i apostes culturals que arrelen

Esquerres solidàries. Una foto que diu molt de la manifestació històrica de dissabte a Madrid: l'Autodeterminació no és delicte!
Esquerres solidàries. Una foto que diu molt de la manifestació històrica de dissabte a Madrid: l’Autodeterminació no és delicte!

Dues notícies en clau de cultura a Badalona. La nostra ciutat participa en la segona edició de la Quinzena Metropolitana de Dansa (👉 nota de premsa), un festival que atorga el màxim protagonisme a la dansa i que se celebra a nou ciutats metropolitanes fins al 31 de març. #Dansametropolitana i #QuinzenaMetropolitana: iniciatives potents de reivindicació de la cultura a peu pla i oberta tothom, en les quals hi participa també l’àrea de Cultura de la Diputació.

El bluesman Eric Bibb inaugura l’edició del 30è aniversari del festival Blues & Ritmes de #Badalona, el divendres 22 de març. El Teatre Principal acull quatre de les actuacions i el Teatre Zorrilla el trio femení de folk I’m With Her (👉 nota de premsa).

Per cert, aquesta setmana també ha estat notícia la polèmica sobre la gestió del patrimoni municipal, sobre la qual vaig fer aquest apunt al blog; i l’entrevista mensual al grup d’ERC-Avancem, que em van fer dimecres a Televisió de Badalona i sobre la qual en aquest altre apunt podeu ampliar detalls. Divendres vaig participar a la #tertúliabdn de Badalona Matí, a Ràdio Ciutat i vaig poder parlar sobre alguns d’aquests temes, com ara la necessitat de consensuar polítiques de patrimoni, el #judicidelavergonya, de no renunciar a la CACI i de camins escolars +segurs a #Badalona. (Seguiment d’ERCBadalona a TW + Podcast).

Demà dilluns, 18 de març, s’inicien les obres per a la millora de la carretera de Can Ruti (👉 nota de premsa). Ens en felicitem! És un dels projectes que més bé defineixen l’enfocament de treball al territori del govern en què vam participar com a ERC. #Badalona

👇 Fil resum:

Altres informacions a destacar

  • L’IMPO de Badalona contractarà a temps complet a 33 persones que es trobin en situació d’atur (👉 nota de premsa).
  • Badalona organitza un cicle de xerrades per pal·liar els rumors existents al municipi (👉 nota de premsa).
  • Aquest divendres 15 de març s’han publicat al BOPB (Butlletí Oficial de la Província de Barcelona) les bases de la convocatòria per formar part del procés de selecció de 56 persones per ocupar places vacants en el cos de la Guàrdia Urbana de Badalona (👉 nota de premsa).
  • Badalona acollirà dijous 21 de març la primera edició de les Jornades de Gent Gran (👉 nota de premsa)
  • Badalona celebra la segona edició de la Mobilona. 300 nens i nenes participen, dimecres 20 de març, en la segona diada de l’educació viària de Badalona (👉 nota de premsa).
  • Marisa Drago i el projecte FAR de la Fundació Salut Alta guanyen el premi Trencant Invisibilitats 2019 (👉 nota de premsa).

Tuits destacats



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Badalona és un poble?, General | s'ha etiquetat en , per oriol_llado | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent