Per a tots els gustos

La vida és molt complexa. Tot en aquesta vida ho és.

14 de setembre de 2016
0 comentaris

L’estelada no és violenta, la pronazi sí ho es, però el seu karma no els deixa veure

Veient per televisió, abans del partit Barça-Cèltic de Glasgow de la Champions League, la monumental esbroncada i xiulada, amb exhibició orgullosa d’estelades, contra l’himne de la UEFA pels seguidors blaugranes, s’ha vist un cop més que els barcelonistes, i alhora els catalans, no es deixen aclaparar per una equivocada idea que, de cop i volta, els ha vingut als senyors de la UEFA.

Moltes veus autoritzades diuen que en Florentino Pérez hi és al darrera d’això, d’aquesta persecució al Barça, amb sancions i fins i tot amenaces de tancar el Nou Camp o deixar l’equip fora de noves edicions de la Champions League. No m’estranyaria gens ni mica.

D’altres equips han exhibit banderes que, aquestes sí, son reaccionàries, feixistes i fins i tot nazis, que gairebé mai han rebut cap sanció o amenaça de la UEFA. O només reaccionaran en contra d’elles quan hi hagi una altra exhibició de crits de simi contra jugadors negres de l’equip rival, i els que fan aquesta demostració de mala educació hi duen d’aquestes banderes?

Doncs resulta que l’estelada l’han posat dins una llista de banderes que son una mena d’incitadores a l’Holocaust, o a negar l’Holocaust jueu, juntament amb la ikurriña basca. O els dirigents de la UEFA, d’amagatotis, tenen simpatia per aquestes colles de seguidors radicals de l’extrema dreta europea, i per tant, si els ataquen, perden d’aliats segurs quan vulguin guanyar eleccions esportives o fins i tot polítiques, o ves a saber.

D’allò més trist, és que la Premsa de Madrid espera amb impaciència una “sanción ejemplar” contra el Barça, per deixar el camí més lliure per equips com el Reial Madrid, que per cert, ara acusen el Barça de callar-se i no fer res contra la sanció que ha deixat l’equip de Florentino i l’Atlètic de Madrid sense fitxar cap jugador durant un any. Com la que va sofrir el Barça, però fins i tot així, es va refer, va confiar en la pedrera i va guanyar la Champions 2015 i d’altres torneus. També es van callar aquells dos clubs, que ara es senten perseguits, o “perseguidos por la envidia que nos tienen”, segons el seu discurs habitual, o el seu karma, com es diu ara.

Estelades prohibició segons Premsa estrangera

(Imatge d’estelades que va publicar la Premsa quan la prohibició inicial d’estelades a la final Barça-Sevilla de la Copa del Rei 2016).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!