Per a tots els gustos

La vida és molt complexa. Tot en aquesta vida ho és.

18 de desembre de 2014
0 comentaris

Comentaris meus fins 18-12-2014

Com sempre, us deso els meus darrers comentaris a Facebook i Twitter, i continuo amb el meu article diari a Blasting News.

–Els del partit de la família Le Pen també tenen els seus secrets, vull dir que no agafen gens amb les seves idees reaccionàries, com que el número 2 del partit sigui homosexual. La revista Closer, la mateixa que va revelar l’afer d’Hollande, ara revela l’afer amorós gai de Florian Philippot.

–25 anys fa que van debutar Els Simpson a la Tv des EUA, i s’han fet una icona. Van tenir l’oposició de George Bush pare, que els veia enemics de la família tradicional. Amb els anys, tothom ha acceptat les peculiaritats d’uns personatges que subtilment satiritzen tot allò que parodien.

–La meva companya de pis té una amiga i dues filles seves que hi resideixen precisament a Sidney, a les quals les va sorprendre de valent aquesta desagradable notícia, que colpeja el país-continent de l’altra banda del món. El terrorisme hi és a tot arreu quan no t’ho esperes, i més si hi ha de bojos que es creuen guerrers, com els dolents dels còmics de superherois.

–No va estar el Barça tan fi com contra el PSG, i el Getafe no el va deixar mai ser ell mateix. Messi va tenir una gran oportunitat, una falta directa al travesser, i dos penals, un dins cada àrea, no assenyalats. Polèmica final per al Getafe quan ja s’havia consumit el descompte, exagerada pels mitjans madrilenys, però el més important és que el Barça no va saber aprofitar l’oportunitat de València i deixa escapar el Reial Madrid, que en dos mesos ha passat de sis punts menys que el Barça a superar-li per quatre.

–El Pío Moa se ha superado a sí mismo. Si ya dice suficientes tonterías en su cuenta de Twitter, da igual de qué asunto hable, que la lía con su facilidad para buscar culpables ajenos.
Un botón es cuando habla del desagradable asunto que el Papa quiere combatir: https://twitter.com/piomoa1/status/543834110796759041 …
Y no tiene desperdicio este tuit suyo: “Por cada cura pederasta hay cientos de pederastas progres. Y el turismo sexual es cosa de laicistas que odian a la Iglesia”.

–Joan Barril, ens queden els teus articles i llibres, a més dels enregistraments dels teus programes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!