Jordi Pera

aprenent .....................

26 de novembre de 2014
0 comentaris

els votants ja hem deixat de ser “gilipolles “

Un cop escoltat el full de ruta del President, sentirem innombrables interpretacions, que si el que vol dir és això, que fixat quina visió més interessada, que si cal matisar el dit, que ara el que toca és fer política, que si tomba, que si gira,……….
I perdoneu però si jo també m’atreveixo a dir-hi la meva, potser molt naif, molt simple, però segur que pensant en el nostre país i en res més, no milito a cap partit, no tinc cap càrrec públic, penso i dic el que vull sense estar lligat a les consignes del políticament correcte.
I que hi vull dir, doncs senzill, ras i curt, llista unitària, a guanyar, proclamació d’independència i negociar la sortida.
Uffff que difícil, això no ho ha fet mai ningú ……….. o potser si. El nostre país esta ple d’exemples de llistes unitàries per a moments concrets, ni ha a molts municipis, que per resoldre problemes transversals diferents partits s’agrupen sota una mateixa agrupació d’electors, es presenten, guanyen, treballen la qüestió comuna i a les properes cada un de nou amb el seu nom. Ah i tenen programa, amb un punt important, destacat, el punt comú, però també propostes en tots els àmbits, hisenda, urbanisme, cultura, educació, seguretat, etc o resulta que la resta dels 4 anys de govern no fan res?.
Es massa fàcil posar l’excusa de la dificultat per el programa, les accions a fer, el governar o no. La gent, els votants ja hem deixat de ser “gilipolles “, ara només falta que vosaltres feu el mateix.
Salut i república.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!