Carles Bassaganya i Serra

"Si llampega a marina, procura pa i farina"

2 de novembre de 2011
2 comentaris

Aquest divendres, acte inici de campanya al Ripollès. Teresa Jordà i Oriol Junqueras

Aquest proper divendres fem l’acte d’inici decampanya d’unes eleccions especials, adjectiu recurrent que afegint el qualificatiu d’importants, ja tenim els tòpics de cada vegada. Per què són especials? Perquè una bona companya, una persona que estima la vila  Ripoll i comarca, encapçala la llista per la circumscripció de Girona, la Teresa Jordà. Per què són importants? Perquè són les primeres eleccions on Esquerra Republicana encara amb la nova direcció, sota la presidència de l’Oriol Junqueras; i també amb una coalició amb tres potes (especialment Reagrupament) que alguns havien estat companys nostres.

Bé, per aquest motius i molts d’altres… com per exemple, aconseguir una diputada clarament independentista al Congreso per Girona, o barrar que el PP n’obtingui un; us convido a l’acte a la sala Marià Font, al soterrani de la Lira de Ripoll a les 8 del vespre. Parlaran l’Ignasi Planas, la Teresa Jordà i l’Oriol Junqueras.

  1. No conec a la Teresa Jordà personalment, tot i que sí pels diaris de Girona. No entenc, com heu escollit una persona que ha governat sempre a costa dels tripartits municipals. El 2003 va ser alcaldessa amb tripartit i el 2007 novament. La renovació d’ERC ha de venir de gent que no estigui intoxicada per aquest procés que us ha portat a on sou. No obstant la votaré, però com a simpatitzant de Reagrupament, no entenc com no s’ha pogut escollir una persona que no tingués aquest lamentable circumstància. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!